VISOKO KAKOVOSTNO POHIŠTVO
Skozi obdobje razvoja in izpopolnjevanja smo si nabrali dovolj izkušenj, da vam lahko zagotovimo izdelavo najkvalitetnejše notranje opreme.

Proizvodnja visoko kakovostnega in funkcionalnega pohištva se vedno začne z načrtovanjem. V Mizarstvu Napast vam z veseljem pomagamo z nasveti in idejami priznanih arhitektov. Pri izdelavi nam je v pomoč sodobna strojna oprema.

Najpomembnejši pa je profesionalen in strokovno podkovan mlad delovni kolektiv. Za naše proizvode, ki so povečini unikati, je potrebno predvsem ogromno mizarskega znanja in kirurške natančnosti, ki pa je našim mizarjem ne manjka. Zaposleni čutijo, da so del verige uspeha, kar se kaže pri korektnosti in vrhunsko opravljenem delu.

Proizvodnja se zaključi s sestavljanjem, ki ga vedno opravimo sami, saj smo mnenja, da ga le nekdo, ki je izdelal pohištvo, dovolj spoštuje, da ga bo tudi visoko kakovostno sestavil.

Uspešnega zaključka pa nam ne predstavljajo izdelava, transport in sestava pohištva, temveč tudi dosledno upoštevanje dogovorjenega roka izdelave.

Zavedamo se, da izdelujemo pohištvo visokega kakovostnega in višjega cenovnega razreda, zato si ne dovolimo napak ali vašega razočaranja. Kvaliteto izdelave potrjujemo z vsakim zaključenim projektom in številnimi novimi naročili. Uspešnost pri delu nam dviguje samozavest in nas navdaja z elanom, tako da se veselimo novih projektov.